Betaalmogelijkheden

Tijdens het online shoppen kun je met deze manieren 100% veilig betalen:

                

 

iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen.

 

Creditcard
Je kunt met Visa, Mastercard, American Express & Maestro creditcards betalen. De veilige betaling loopt via je creditcardmaatschappij.

 

Overboeking
Een overboeking is hetzelfde als een bankoverschrijving. Een veilige betaalmethode waarbij je een e-mail ontvangt met daarin alle gegevens om de overschrijving te voldoen, zoals het rekeningnummer en over te maken bedrag. Als we de boeking binnen hebben, sturen we direct het pakketje op.

 

PayPal
Het is mogelijk via PayPal te betalen. Je wordt bij het kiezen van deze betaalmethode doorgestuurd naar de PayPal log-in pagina. Als wij een melding ontvangen dat er sprake is van een uitstelde bankbetaling, dan sturen wij het pakketje op zodra de betaling is ontvangen.

 

Sofort
Sofortbanking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Het is vergelijkbaar met een online overschrijving/overboeking.
Sofort is een betaalsysteem voor Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland.

 

Mister Cash (voor België)
Het is voor Belgische klanten mogelijk om de betaling via Mister Cash te doen. Je komt na het kiezen van deze betaalmethode terecht in je eigen beveiligde en vertrouwde internetbankieromgeving om in te loggen en de betaling over te boeken.