Levering en verzending

Na het bestellen en afrekenen worden jouw Molinis, mits voorradig, binnen 1 a 2 werkdagen bij het opgegeven adres afgeleverd. Je ontvangt een bevestigingsmail met track & trace code om je Molinis te volgen. Indien je één Molinis hebt besteld, hoef je niet thuis te zijn bij de aflevering omdat het pakketje door de brievenbus past. Bij het bestellen van meerdere Molinis wordt het als pakketpost aangeboden. Als je niet in de gelegenheid bent het pakketje in ontvangst te nemen, dan zal de postbezorger het bij de buren afgeven of bij een postkantoor dichtbij afleveren. Uiteraard ontvang je van de postbezorger een briefje hierover.


Kon je bestelling niet geleverd worden of is je bestelling niet volledig of verkeerd ingepakt? Mail dan s.v.p. direct naar info@molinis.com.
Bij het bestellen van 1 Molinis rekenen wij standaard € 1.95 verzendkosten. Je ontvangt na afronding van je bestelling een bevestiging per e-mail met een track & code om je Molinis te volgen. De verzending is gratis indien je 2 of meer Molinis besteld. Houdt er rekening mee dat retourzendingen wel op eigen kosten terug gestuurd dienen te worden.


Retourkosten:
Molinis weegt ongeveer iets meer dan 250 gram, waardoor de verzendkosten ongeveer € 3.90 euro zijn. Je krijgt hierbij wel een track & trace code mee van het postkantoor, zodat de zending niet makkelijk zoek raakt.
Indien je 2 of meer Molinis retourneert, dan dien je ze als een pakketje terug te sturen. Zie PostNL voor de actuele tarieven.


Veilige betaling
Alle betalingen vinden plaats via een beveiligd online betalingsplatform dat SEPA proof is en vergunninghouder van De Nederlandsche Bank.

 

 International shipping costs  

 

Country Shipping costs
Germany

1 Molinis: € 1.95 

2 or more: free

Belgium

1 Molinis: € 1.95 

2 or more: free

Luxembourg

€ 5.50 

France

€ 5.50 

England/UK

€ 5.50 

Denmark

€ 6.50

Austria € 5.50 
Switzerland € 14.00
Poland € 14.00
Italy € 12.00
Spain € 12.00
Finland € 12.00
Sweden € 17.00
Norway € 28.00
USA € 23.00