Retourneren & ruilen

Indien je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, dan kan je deze uiterlijk binnen 14 dagen retourneren door de volgende stappen te nemen:


1. Stuur binnen 14 dagen een mailtje dat je retourzending eraan komt, naar: retour@molinis.com. Vermeld hierbij je bestelnummer en als het kan héél graag de reden van retour;
2. Print onderstaand retourformulier uit, vul de gegevens in en stop deze bij je pakketje. Het formulier kun je hier downloaden:
RETOURFORMULIER.PDF
3. Vervolgens kun je de retourzending - op eigen kosten - weer terugsturen naar het adres op het formulier.
(Past je retourzending door de brievenbus? Vergeet het dan niet als brievenbuspakketje retour te sturen, zodat je jouw zending kunt volgen via Track & Trace en kunt zien dat deze ook daadwerkelijk aangekomen is);
4. Binnen 7 dagen wordt het aankoopbedrag + verzendkosten van de aankoop teruggestort naar het bekende rekeningnummer.

 

!! Vergeet de PAKBON niet bij de retourzending te voegen.

 

Het product dient zich nog in originele staat te bevinden, dat betekent:
- het zwarte kaartje en touwtje moeten nog aan het product zitten, dit mag niet doorgeknipt zijn
- het witte Molinis doosje mag niet beschadigd zijn en/of vlekken of krassen hebben.

 

 

Product RUILEN voor een andere maat, kleur of model?

Volg de bovengenoemde stappen van het retourproces en vul op het uitgeprinte retourformulier de informatie in van het nieuwe modelletje.


Vergeet s.v.p. de pakbon niet bij het pakketje te voegen!


De verzendkosten voor het sturen van het nieuwe product nemen wij op onze rekening. Mits voorradig ontvang je het nieuwe product snel in huis.


Als het nieuw bestelde product goedkoper is wordt het verschil binnen 7 dagen teruggestort op je rekening, indien het nieuw bestelde product duurder is dan ontvang je eerst een email om het verschil in bedrag over te maken. Na ontvangst van betaling heb je het nieuwe product binnen een werkdag in huis.